Ланівці та Лановеччина  П`ятниця, 17.05.2024, 05:29  Лановецький район
          Ланівці
Меню сайту
Категорії розділу
Новини Лановеччини [76]
Обласні новини [27]
Новини спорту [4]
Шкільні новини [0]
Новини України та Світу [4]
ОДПІ - Інформує [21]
СМС/SMS
..
Наші Таланти
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Теги
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
**************
Головна » 2013 » Травень » 22 » Профілактика та попередження корупційних діянь – одне із ключових питань діяльності Головного Управління Міндоходів У Тернопільській області

11:32
Профілактика та попередження корупційних діянь – одне із ключових питань діяльності Головного Управління Міндоходів У Тернопільській області
З метою протидії корупції в податкових органах та вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, в т.ч. хабарництву в органах державної податкової служби відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області Управління внутрішньої безпеки ДПС України проведено певну роботу, в результаті чого у звітному періоді складено 2 адміністративних протоколи щодо скоєння адміністративних корупційних правопорушень передбачених новим антикорупційним законодавством.
Двох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності:
Чотири працівники податкової служби звільнено з органів ДПС.
На протязі звітного періоду підрозділом проводились службові перевірки органів ДПС щодо виконання ними вимог чинного законодавства та забезпечення ефективного оперативного супроводження діяльності податкових районних підрозділів, насамперед на тих напрямах, де найбільш поширенні корупційні прояви, зокрема :
- адміністрування податків (у першу чергу ПДВ, акцизного податку, податку на прибуток);
- контрольно-перевірочна робота;
- боротьба з незаконним обігом товарів;
- погашення податкової заборгованості.
Також, виконуються поставлені завдання щодо забезпечення взаємодії з іншими правоохоронними органами, на які покладені завдання боротьби з корупцією, здійснюється моніторинг фінансово-майнового стану співробітників органів ДПС та членів їх сімей.
Протягом січня-квітня 2013 року працівниками підрозділу проведено 17 службових перевірок правомірності дій працівників податкової служби в області під час виконання ними функцій держави, які після проведення перевірки, в порядку ст.214 КПК України, направлені до органів прокуратури для вирішення питання у відповідності вимог діючого законодавства, в Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР) зареєстровано 8 кримінальних проваджень.
У відділі внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області діє "телефон "довіри" 0-800-501-007", за яким мешканці м. Тернополя та області можуть повідомити про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку посадових осіб податкової служби, в т.ч. податкової міліції або звернутись за адресою: м. Тернопіль вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707.

Заступник начальник відділу внутрішньої безпеки
при ДПС у Тернопільській області
Управління ВБ ДПС України
підполковник податкової міліції В.Ф.Григораш
Категорія: Обласні новини | Переглядів: 435 | Додав: АНТОН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Оголошення
..
Пошук
ЯК ЗАРОБИТИ ЛЕГКО!
Погода в Ланівцях
Форма входу
Ми ВКонтактах
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Тут є ВСЕ
Світ Кіно
................
Адміністрація
.
Lanivtsi-Hata.at.ua © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz