Ланівці та Лановеччина  Неділя, 19.05.2024, 03:58  Лановецький район
          Ланівці
Меню сайту
Категорії розділу
Новини Лановеччини [76]
Обласні новини [27]
Новини спорту [4]
Шкільні новини [0]
Новини України та Світу [4]
ОДПІ - Інформує [21]
СМС/SMS
..
Наші Таланти
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Теги
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
**************
Головна » 2012 » Листопад » 12 » Лановецька РДА про хід опалювального сезону в районі.

21:18
Лановецька РДА про хід опалювального сезону в районі.
Про хід опалювального сезону в районі та організацію роботи протягом тижня говорилось на спільній нараді голови райдержадміністрації Віктора Морозюка та голови районної ради Олександра Блажейчука з заступниками голів, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради, районних установ та організацій.

Зокрема головою райдержадміністрації звернуто увагу на необхідності налагодження системи строгої звітності по використанню газу на період опалювального сезону закладами освіти району, включення в план наступного року реконструкції опалювальної системи Вербовецької ЗОШ І-ІІІст. В закладах культури та первинної ланки медицини слід продовжити практику опалення електроприладами, а також в повному обсязі використовувати діюче пічне опалення. Віктор Морозюк наголосив на забезпеченні необхідного температурного режиму: «Ми мусимо навчитись рахувати і використовувати всі можливі засоби для забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення в умовах жорсткої економії енергоресурсів. Опалювальний сезон маємо пройти безперебійно».

На нараді також йшла мова про підготовку до Дня працівників сільського господарства. Віктор Михайлович зазначив, що сільськогосподарська галузь є пріоритетною в районі. Багато робиться: набирають обертів переробні підприємства - до кінця тижня повинен запрацювати олійний цех, налагоджується молокопереробне виробництво; газифікуються приміщення майбутньої свиноферми, повним ходом йдуть роботи по будівництву елеватора, впевнено йде до своєї мети підприємство по вирощуванні птиці. Завершують комплекс осінньо-польових робіт сільськогосподарські підприємства району. Тож відзначення професійного свята повинно відбуватись на високому рівні.


Повідомляє Лановецька РДА

Категорія: Новини Лановеччини | Переглядів: 1282 | Додав: Kent | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Оголошення
..
Пошук
ЯК ЗАРОБИТИ ЛЕГКО!
Погода в Ланівцях
Форма входу
Ми ВКонтактах
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Тут є ВСЕ
Світ Кіно
................
Адміністрація
.
Lanivtsi-Hata.at.ua © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz