Ланівці та Лановеччина  П`ятниця, 17.05.2024, 05:29  Лановецький район
          Ланівці
Меню сайту
Категорії розділу
Новини Лановеччини [76]
Обласні новини [27]
Новини спорту [4]
Шкільні новини [0]
Новини України та Світу [4]
ОДПІ - Інформує [21]
СМС/SMS
..
Наші Таланти
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Теги
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
**************
Головна » 2012 » Грудень » 2 » На лановеччині є дуже багато спортсменів які гідно відстоюють честь свого рідного краю!!!

21:29
На лановеччині є дуже багато спортсменів які гідно відстоюють честь свого рідного краю!!!

Про роботу відділу з питань фізичної культури та спорту районної державної адміністрації щодо розвитку фізичної культури та спорту доповідала на засіданні колегії райдержадміністрації виконуючий обов’язки начальника відділу Валентина Ратушко.


В Лановецькому районі діє 63 колективи фізичної культури (36 - в загальноосвітніх школах, 1-в Лановецькій філії Збаразького ПТУ- №25, 1 - в Лановецькому районному відділі УМВС України в Тернопільській області, 25 - на підприємствах, установах та організаціях).Усі вони працюють надзалученнямнаселення Лановеччини до систематичних занять фізичною культурою і спортом, покращення роботи спортивних секцій та навчально-тренувального процесу. В цілому фізкультурно-оздоровчою роботою охоплено 1650 жителів нашого краю.

Спортсмени району неодноразово ставали призерами та переможцями обласних змагань це - Гончук Роман, Гончук Ірина, Нукало Інна - з біатлону, Бригадир Роман, Бргадир Руслан, Крук Сергій - з легкої атлетики , Бабчук Ірина, Гайкова Ілонна, з гандболу, Хом’як Васль, Шмир Михайло, Шмир Андрій – з гирьового спорту. Виходець з Лановеччини Андрій Возняк є членом збірної команди України з біатлону, а Крук Сергій входить в резерв збірної команди України з легкої атлетики.

У 2012 році відбулося 16 районних змагань, а збірні команди району бралиучасть у 24 обласних змаганнях.

Налагоджена система фізкультурно - оздоровчих заходів у навчальних закладах. На всіх етапах спортивних змагань по програмі 9 видів спорту серед учнівської молоді взяли участь біля 3000 учнів загальноосвітніх шкіл та Лановецької філії Збаразького ПТУ- №25. Кращих результатів добилися навчально-виробничий комплекс Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ст. №2 - гімназія, Білозірська ЗОШ І-ІІІ ст., В.Куськовецька, Іванковецька, та Якимівська ЗОШ І-ІІ ступенів.

Уроки фізичного виховання відвідують 4200 учні, з якими працюють 34 вчителі фізичного виховання та два викладачі фізичного виховання Лановецької філії Збаразького ПТУ - № 25.

В районі функціонує комунальна дитячо- юнацька спортивна школа, в якій тренується 331 учень і працює 11тренерів. Школа культивує такі види спорту: гандбол (юнаки та дівчата), футбол (юнаки та дівчата), біатлон, волейбол, легка атлетика та гирьовий спорт.

В цьому році проведено районні фінальні сільські спортивні ігри в с. Передмірка, в яких приймали участь команди15 сільських рад (164 учасники).

У 2012 році в іграх на кубок та першість району з футболу взялиучасть 22 командиколективів фізкультури. Футбольний клуб «Ланівці» представлений в чемпіонаті області.Цього року він виграв кубок Тернопільської області з мініфутболу, а його гравець – Куц Анатолій став кращим бомбардиром в чемпіонаті області з футболу.

Проводиться робота по розвитку резервного спорту. Здійснюється відбір обдарованих дітей та молоді для занять певним видом спорту, створюються умови для максимального розвитку їхніх індивідуальних здібностей з метою досягнення високих спортивних результатів, забезпечуються умови для переходу до спорту вищих досягнень та поповнення основного складу збірних команд районутаобласті.

Проводиться реконструкція районного стадіону. Встановлено 780 пластикових крісел. Збудовано штучний спортивний майданчик з міні футболу, що покращило підготовку учнів ДЮСШ та футбольного клубу «Ланівці», розпочато будівництво двох волейбольних майданчиків. Вибито криницю та побудовано душові кабіни, заасфальтовано 100 метрів бігової доріжки.

Для здійснення фізкультурно- оздоровчих заходів та спортивної роботи в районі функціонує ще 20 футбольних полів, 22 спортивних майданчиків, 15 спортивних залів, 13 майданчиків з тренажерним обладнанням, 1 майданчик з синтетичним покриттям.

Заслухавши доповідь виконуючої обов’язки начальника відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації Валентини Ратушко, голова райдержадміністрації Віктор Морозюк зазначив, що одним із завдань влади є забезпечення розвитку молодого покоління, зокрема і в спорті. «Саме працівники нижчих ланок органів виконавчої влади безпосередньо стикаються з юними талантами на сільських спортивних іграх та районних змаганнях, їх треба тільки вчасно розгледіти»,- зазначив очільник району.



На основі даних РДА

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 765 | Додав: Kent | Теги: спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Оголошення
..
Пошук
ЯК ЗАРОБИТИ ЛЕГКО!
Погода в Ланівцях
Форма входу
Ми ВКонтактах
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Тут є ВСЕ
Світ Кіно
................
Адміністрація
.
Lanivtsi-Hata.at.ua © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz